top of page

OUR SALON

We hope we can make your day as nice as your hair.

Wij genieten ervan om mensen zich nog mooier te laten voelen dan hoe ze al zijn.

Dat is waarom wij het belangrijk vinden om samen actief te blijven trainen, te brainstormen, naar shows en evenementen te gaan en op de hoogte te blijven van alle trend. Wij zijn gespecialiseerd in braziliaanse keratine behandelingen van top kwaliteit en werken uitsluitend met ons eigen merk BB GOLD keratine voor de beste resultaten. Verder werken wij ook met een top team wat jullie verder helpt voor de beste highlights, kleuringen, brushingen, ...!

Onze kapsalon is gevestigd op de Kiewitstraat 42A te Hasselt.

Parkeren kan gratis en heel gemakkelijk op onze privé parking voor het salon.

Lang haar
Lang glanzend haar

Onze missie

De naam ‘Beauty Boutique’ legt onze corebusiness bloot. Zorg dragen voor jouw haar, met aandacht voor de persoonlijkheid van onze klant, staat voorop in onze missie. Het draait om haar en schoonheid, maar vooral om jouw haar en schoonheid.

We stellen de beleving centraal en nemen onze tijd om jou en je wensen te leren kennen.

Onze visie

‘Beleving’ is het sleutelwoord. De dag van vandaag gaan de mensen al lang niet enkel en alleen meer voor hun haar bij de kapper. Met deze visie zijn we in het jaar 2019 van start gegaan. Het begin van een mooi verhaal dat we altijd, telkens opnieuw, met en door jullie geschreven hebben.

 

Continu gaan we op zoek, volgen we opleiding en zoeken we naar opportuniteiten in de bewegende markt.

‘Rust’ staat centraal. Bij ons kun je even ontsnappen aan het drukke leven en de dagelijkse sleur. Als je naar Beauty Boutique  komt krijg je die tijd, geniet ervan.

‘Verwennerij’, daar doen we graag aan mee. Tijdens jullie bezoek krijg je zachte muziek in de achtergrond, terwijl je geniet van een nespresso naar keuze, versbereide cappuccino of thee. Heb je liever een glaasje bubbels of gewoon iets fris, deze staan koud voor je.

‘top producten’, ééntje waar we fier op zijn. Ons eigen geproduceerde label Beauty Boutique GOLD. Samen met jullie kiezen we welke producten het beste bij je wensen en persoonlijkheid aansluit. We zijn van mening dat ieder van jullie een unieke benadering verdient. 

’opleiding’ continu opsporen en volgen van de allernieuwste trends.

Drie modellen
bottom of page